за любознателни

AquaBlade

Ideal Standard, лидер в предлагането на иновативни и дизайнерски решения в банята, разкрива своята революционна технология на измиване AquaBlade® – най-значителното откритие след казанчето на тоалетната през 19-ти век.

 

 

 

 

Tonic II

„Синергия между форма и функция
Tonic II е ново цялостно решение за баня от хармонични и модерни продукти – керамика, фитинги, мебели и вани, създадени от немското дизайнерско студио Artefakt.“

 

 

 

Dea

Световно признат и носител на престижни награди, Дик Пауъл е визионерът, който стои зад Dеa, новата луксозна колекция порцеланови изделия и мебели. „Иновативният дизайн, казва той, трябва да прави живота по-добър“.

 

 

 

 

Active/ Softmood

В керамиката, мебелите и аксесоарите на Active/ Softmood изчистените прави линии се преливат в плавни извивки и заоблени ъгли, създавайки уникална и модерна естетика. Тази цялостна колекция за баня дефинира простотата по нов начин, като добавя лекота, искреност и чувственост в хармоничен синтез със съвременно излъчване.

 

 

 

 

Archimodule

С модулната система от ново поколение Archimodule Вие можете да избирате индивидуални решения, които се вписват идеално във Вашите изисквания. Иновативната технология на Archimodule осигурява перфектна визия за всяка баня. Дори неравната мазилка по стените и нестандартни размери на плочките не са проблем.

 

Comments are closed.

  • Категории продукти